Updating en Privacy
Privacy, veiligheid en vertrouwen staat bij Updating bovenaan, als deze basis goed is kunnen we onze focus samen inzetten op het zoeken van een maatje of partner. Updating voldoet dan ook aan de voorwaarden die de AVG stelt.
Graag willen wij dat u ons privacy beleid goed doorneemt en doorleest, eventueel met een begeleider of andere vorm van hulp, zodat u deze goed begrijpt. Wij proberen hierin tegemoet te komen door de verklaring en de documenten die hier aan verbonden zijn, in een zo goed mogelijk te begrijpen taal op te schrijven. Als er vragen na het lezen van de verklaring zijn, stuur ons dan een mail of bel ons op zodat wij antwoord kunnen geven op uw vraag.
Het verstrekken van persoonsgegevens aan Updating nemen wij niet licht op. Wij doen ons uiterste best om de gegevens en informatie die u aan ons verstrekt zo veilig en beveiligd mogelijk te verwerken. Het verbeteren van de regels in ons privacy beleid en onze dienstverlening ten gunste van onze deelnemers heeft voortdurend onze aandacht.
Privacyverklaring
Updating verwerkt persoonsgegevens en privacygevoelige gegevens.
Deze persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd, rekening houdend met de eisen die de AVG stelt. Dit betekent dat bij Updating:
- Wij alleen persoonsgegevens verzamelen die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de overeenkomst.
- Wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om van u en alle betrokken partijen persoonsgegevens te verwerken en beschermen.
- U het recht heeft om uw persoonsgegevens zelfstandig of op uw aanvraag ter inzage aan te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Gebruik van persoonsgegevens
Updating is verantwoordelijk voor een juiste gegevensverwerking, als u gebruikt maakt van onze diensten ontvangt Updating gegevens van u, dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij gebruiken en bewaren alleen gegevens die rechtstreeks door uzelf worden gegeven of die wij verkrijgen als gevolg van het gebruik van onze diensten.

Updating gebruikt de volgende methodes om de overeenkomst uit te voeren:
- Persoonlijk intakegesprek
- Aanmaken van een profiel voor de website
- Het bekijken van andere profielen op onze website waarbij je de interesse-knop kan indrukken
- Updating bekijkt de match en regelt bij een goede beoordeling een eerste date.
Op de website vindt je de profielen van andere deelnemers, spelregels en andere door ons geleverde diensten. Op de website bent u alleen bekend via uw profiel. Bij deelname geeft u automatisch toestemming aan andere deelnemers om jouw profiel te bekijken.


Persoonsgegevens die kunnen worden opgeslagen of verwerkt door Updating:
- Door de deelnemer zelf verstrekte gegevens: naam, geslacht, leeftijd, woonplaats, beroep, opleidingsniveau, levensbeschouwing, haarkleur, oogkleur, lengte, gewicht, rook/drink gedrag, seksuele voorkeur, foto’s, profielteksten, email-adres, betaalgegevens, lichamelijke en geestelijke gezondheid.
- Gegevens die ontstaan zijn door het gebruik van de site: IP-adres, apparaat gegevens en cookies.
Persoonsgegevens worden alleen gedeeld met Updating, niet verstrekt aan derden. Wel kan er, na mondeling overleg, besloten worden om contactgegevens onderling uit te wisselen. Zie hiervoor ook de spelregels, te vinden in de algemene voorwaarden.

Het is deelnemers niet toegestaan persoonsgegevens van andere deelnemers te delen in welke vorm dan ook.

Inzage, aanpassen of verwijderen van gegevens.
U kunt door middel van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw gegevens opvragen voor inzage, aanpassen of verwijderen. Om te zorgen dat dit veilig gebeurt en er geen misbruik wordt gemaakt, kan er gevraagd worden uzelf te identificeren.
Op ieder gewenst moment kunt u aangeven of uw profielgegevens of eventuele teksten/foto’s zichtbaar moeten zijn voor anderen. Als uw deelname definitief wordt beëindigd of u doet een verzoek tot beëindigen, zijn uw gegevens niet meer te zien door anderen.

Wijzigingen Privacyverklaring.
Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 07-02-2019.

Heeft u vragen betreft het privacy beleid bij Updating, kunt u ons een e-mail sturen of bellen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer Tel: 06-39542935 Tel: 06-39542936
Klachtrecht
De AVG geeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens.

Cookiebeleid
De website van Updating maakt gebruik van Cookies, dit is een bestand wat op uw harde schijf wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze server worden toegestuurd. De Cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt en slaat op geen enkele wijze persoonsgegevens op in een Cookie, hierdoor valt de website dan ook niet onder de cookiewetgeving.

Updating 7 februari 2019

Actie!

Vrouwen schrijf je nu in en betaal een halfjaar geen abonnementskosten! actie geldig t/m 31 december 2019

 

27 november Sinterklaasviering!

29 december gelukkig kerst & nieuw lunch!

Klik voor meer informatie op Gelukkig kerst en nieuw lunch

15 februari Jubileumfeest!

Klik voor meer informatie op Jubileumfeest

 

Copyright 2019 up-dating.nl