Door de ruime ervaring in de zorg weten we dat ieders behoefte ergens anders ligt, daarom bieden we een dienst aan op maat.

Ruim 13 en 20 jaar werken wij, Marjolijn en Jolanda, in de zorg, wat een prachtig vak! Mensen ondersteunen bij het dagelijks leven en alles wat daarbij komt kijken. Samen met de client hard aan het werk, genieten van mooie momenten en alle tegenslagen overwinnen, tot het moment dat doelen en dromen bereikt worden. Dat is het moment waar wij gelukkig van worden. In die jaren is er altijd een vraag geweest waar wij helaas nooit een goed antwoord op hadden. Het vinden van een vriend of vriendin, vriendschappelijk of als relatie. Hoe doe je dat, en waar vind je die? Een leuk en betaalbaar uitje met begeleiding, waar kan dit nog?

Daar wilden we na al die jaren eindelijk een passend antwoord op. In 2018 hebben we veel gepraat, geregeld en uitgezocht om in 2019 iets te kunnen bieden. We hebben de nodige kennis in huis gehaald om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. En hier zijn we dan, Updating! Een platform waar mensen uit West-Friesland zich kunnen inschrijven om te zoeken naar een maatje. Centraal, haalbaar en veilig. We hopen dat we jullie allemaal mogen verwelkomen en iedereen uiteindelijk diegene vindt waar al zo lang naar gezocht wordt. Want uiteindelijk is liefhebben net als ademen, je kunt niet zonder!

Filmavond 20 november

leden hebben een mail gehad met de informatie.

Hopelijk zien we jullie dan!

 

 informatie over corona:

Helaas brengt het coronavirus veel gevolgen met zich mee. Ook Updating heeft hiermee te maken. We hebben 2 maanden in de pauzestand gestaan maar....er is goed nieuws! We zijn weer begonnen. Uiteraard wel met de nodige aanpassingen zodat het voor iedereen veilig blijft. 

Voor leden, hou je mail in de gaten voor alle verdere updates en informatie hierover. Niet leden kunnen zich gewoon blijven aanmelden, intakegesprekken worden weer gepland. De aanmeldingen komen gelukkig gezellig binnen!

 

actie:

Dames die zich aanmelden, krijgen een half jaar gratis!!

Pak die kans!

 

We hebben er zin in!

Zorg goed voor elkaar en voor jezelf,

 

Liefs

Jolanda en Marjolijn

 

 

Copyright 2019 up-dating.nl