Updating heeft een persoonlijke werkwijze, je wordt 1 op 1 begeleid van begin tot het eind.

Je wilt je aanmelden? Hartstikke leuk!
Na het invullen van het aanmeldformulier neemt onze datingcoach contact met je op om een afspraak te maken. Samen gaan jullie in gesprek om een mooi profiel te maken zodat deze op de site gezet kan worden. Met dit profiel gaat de datingcoach op zoek naar een match tussen de andere aangemelde deelnemers. Zelf kun je natuurlijk ook profielen bekijken van onze deelnemers en een reactie achter laten.

Is er een match? Spannend!
Tijd om een afspraak te maken voor een eerste ontmoeting. Samen met onze datingscoach maken jullie een afspraak om onder begeleiding een kop koffie te drinken en elkaar te leren kennen.

En nu?
Na ongeveer 2 dagen zal de datingcoach contact met beide deelnemers opnemen. Zij zal dan vragen of jullie verder willen met elkaar of het hierbij willen laten. Als beide deelnemers aangeven verder te willen zullen de gegevens van de andere deelnemer worden uitgewisseld. Op dat moment zal de relatiecoach zichzelf weer terugtrekken uit het contact en is het aan jullie zelf om een mooie relatie of vriendschap op te bouwen.

 Vanaf 1 juli 2022 is Updating helaas gestopt,

 

we wensen iedereen heel veel liefde en vriendschap toe,

lieve groetjes,

Jolanda en Marjolijn

Copyright 2019 up-dating.nl