Updating is een bemiddelingsbureau voor relaties en vriendschappen gericht op mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme en niet aangeboren hersenletsel in Westfriesland.

 

Beste leden van Updating 😊

 

Voor de maand september hebben we weer een leuke avond bedacht 😊

Op 9 oktober van 20:00 tot 22.30 is er een geweldige quiz night in cultureel centrum de Plataan in Zwaag. In teams gaan we proberen de beste te worden en uiteraard staat daar een leuke prijs tegenover 😊

Alle hapjes en drankjes zijn inbegrepen.

Kosten voor deze avond zijn 20 euro voor onze leden en als je vrienden mee wilt nemen moeten zij 27,50 betalen voor deze avond.

Laat even weten of je komt en met hoeveel personen voor 14 september, vermeld dan ook even wat je wilt drinken ( bier, wijn of fris ). Graag ook voor 14 september het bedrag betalen op nl52rabo0337620520 tav Updating quiz

Uiteraard is het weer een corona proof avond!

Als er minder dan 8 aanmeldingen zijn zal de quiz avond niet door kunnen gaan.

 

We hopen op veel aanmeldingen 😊 tot snel.

 

Marjolijn en Jolanda

 

SAVE THE DATE : 11 DECEMBER ONDER VOORBEHOUD VAN DE MAATREGELEN MBT COVID-19

 

 informatie over corona:

Helaas brengt het coronavirus veel gevolgen met zich mee. Ook Updating heeft hiermee te maken. We hebben de filmavond die gepland stond op 20 november helaas moeten annuleren. Hopelijk kunnen we elkaar weer snel in het echt spreken.

Voor leden, hou je mail in de gaten voor alle verdere updates en informatie hierover. Niet leden kunnen zich gewoon blijven aanmelden, intakegesprekken worden weer gepland. De aanmeldingen komen gelukkig gezellig binnen!

 

actie:

Dames die zich aanmelden, krijgen een half jaar gratis!!

Pak die kans!

 

We hebben er zin in!

Zorg goed voor elkaar en voor jezelf,

 

Liefs

Jolanda en Marjolijn

 

 

Copyright 2019 up-dating.nl